Nieuwsbrief 21: Morgen valentijnsborrel in de bloqhut!‏

Beste qravelaar,

Een enthausiaste groep qravelaars heeft afgelopen weekend mogen zien hoe het Nederlandse Davis Cup team zeer overtuigend van Finland heeft gewonnen (5-0). Nederland zal het van 6-8 april in Amsterdam gaan opnemen tegen Roemenie.
Helaas zijn de wedstrijden voor de wintercompetitie alweer afgelast ivm het weer. Hopelijk kunnen de wedstrijden volgende week wel weer gewoon doorgaan.

Over een aantal weken zal de Veracket Cup gaan plaatsvinden. In het weekend van 2-4 maart zullen verschillende studenten tennisverenigingen in Nederland gaan strijden om de Veracket Cup 2012. Je kunt je nu opgeven door een mail te sturen naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dit wel uiterlijk 21 februari.

Belangrijke data: 
Morgen (14 februari): Valentijnsborrel vanaf 20:30u in de Bloqhut
Donderdag 16 februari: Rackettrekken

Dinsdag 21 februari: Borrel in de Branderij
Vrijdag 24 februari: Wintersport reunie

2-4 maart: Veracket Cup
24-27 april: NSK te Leiden

Morgen (14 februari) Valentijnsborrel
Lieve Qravelaars,

Love is in the Air! 
En om Valentijnsdag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, organiseert de Acco op 14 februari een Valentijnsborrel! 

...
Ben je single en wil je je liefde graag met andere Qravelaars delen? 
Of heb je wel een vriend(in), maar geen zin in commercieel gedoe? 
Kom dán op dinsdagavond 14 november naar de BloQhut voor de Valentijns PubQuiz!
Vanaf 20.30 uur zijn jullie welkom om te borrelen; de pubquiz zal rond 21.00 uur starten.

We hopen velen van jullie te zien!

Veel Liefs van de Acco
Aline, Annelies, Daisy, Iris, Ruud & Quint

Donderdag rackettrekken
Aanstaande donderdag kan er vanaf 20u weer een balletje worden geslagen bij het usc. Volgens de weermannen gaat het deze week dooien dus de kans is groot dat het doorgaat donderdag. Houd ondanks dat het gastenboek en facebook goed in de gaten!

Veracket Cup 2-4 maart
Aankomend jaar zal T.C. Veracket wederom de Veracket Cup organiseren. Met verenigingen uit het hele land zal er van 2 t/m 4 maart worden gestreden om de welbegeerde Veracket Cup 2012. Het weekend start op vrijdag aan het eind van de middag en zal het gehele weekend gekoppeld zijn aan een thema (dit wordt nader bekend gemaakt). De eerste avond zal in het teken staan van teamactiviteiten en integratie tussen de verschillende verenigingen. Uiteraard wordt deze dag afgesloten (of juist niet afgesloten) in een van de vele kroegen van onze mooie binnenstad. Gedurende de tweede dag zullen verschillende activiteiten op het gebied van sport en spel plaatsvinden, verbonden aan het thema. ’s Avonds staat hét jaarlijkse themafeest van Veracket op het programma, waar ook de winnende vereniging van de Veracket Cup 2012 bekend zal worden gemaakt wat gepaard gaat met de overhandiging van de Veracket Cup. Zondag wordt het weekend afgesloten, na een ontbijt.

Wat ons betreft lijkt de Veracket Cup een prachtige kans om kennis te maken met verschillende studenten tennisverenigingen in Nederland. Tevens is het een goed excuus weer af te reizen naar het hoge noorden! ;) Je kunt je vanaf nu bij ons opgeven door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dit wel uiterlijk 21 februari.

 

NSK 2012 van 24 t/m 27 april in Leiden
De inschrijvingen voor het Nederlandse Studenten Kampioenschappen Tennis 2012 zijn geopend! Dit toernooi zal worden gehouden van dinsdag 24 april t/m vijdag 27 april! Schrijf je allemaal nu in via
http://www.toernooi.nl/sport/ tournament.aspx?id=FFCEE08E-0C0D-4856-885A-DB9C1AD24CB1
Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto van de week
Davis Cup Nederland-Finland.


Met vriendelijk groet,
Namens het bestuur '11-'12,

Ineke Schoonvelde
Secretaris S.T.V. Qravel