Nieuwsbrief 8: Laatste week inschrijving voorjaarscompetitie!

Beste Qravelaar,
Vele qravelaars hebben afgelopen weekend in Groningen kunnen genieten van mini tennis op zeer hoog niveau. Ook is er natuurlijk heel wat gefeest! Wouter en Serge hebben hun NK mini titel weer kunnen heroveren en mogen zich dit jaar weer nationaal kampioen mini tennis 2011 noemen. De finale in poule c was een qravel onderonsje waarbij Emile en Wilson er uiteindelijk met de overwinning vandoor gingen. Beide koppels van harte!! Ik hoop dat we volgend jaar weer net zo'n fantastisch weekend mogen meemaken!

Dit is de laatste week dat je je nog kunt inschrijven voor de voorjaarscompetitie. Geef je op door uiterlijk 13 november het inschrijfformulier te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de bijlage vind je het inschrijfformulier (klik hiervoor op het 'word' logo)

Belangrijke data:
Donderdag 10 november: Rackettrekken vanaf 20u
zondag 13 november: Laatste dag inschrijving voorjaarscompetitie
Dinsdag 15 november: borrel vanaf 21u
Vrijdag 16 december: Qerstdiner
20-29 januari: Sqivakantie
10-12 februari: Davis Cup


Morgen geen borrel Branderij

Qerstdiner vrijdag 16 december

Vrijdag 16 december zal weer het jaarlijkse qerstdiner plaatsvinden. Zet deze datum dus alvast in je agenda!

Rackettrekken aanstaande donderdag!
Donderdag zal er vanaf 20u weer rackettrekken zijn op het usc. Houd het gastenboek en facebook in de gaten bij slecht weer.

Davis Cup 10-12 februari 2012!
Begin volgend jaar neemt het Nederlands Davis Cup Team het in de openingsronde van de Davis Cup op tegen Finland. Dit zal plaatsvinden in het weekend van 10 t/m 12 februari 2012 in Maaspoort Sports & Events in Den Bosch. Dit weekend zal in het teken staan van tennis op wereldniveau en de nodige feestjes! We willen hier graag met een grote groep Qravelaars naartoe dus schrijf het nu alvast in je agenda!

Foto van de week
Nationaal kampioenen mini tennis 2011 Wouter en Serge!

 

Mini tennis 2011

Vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur ‘11-‘12,

Ineke Schoonvelde

Secretaris S.T.V. Qravel


-- 
S.T.V. Qravel
Secretariaat te Wassenaarseweg 161, 2333 AZ Leiden
ABN AMRO Rek. nr. 56.47.12.108 tnv S.T.V. Qravel te Leiden