Nieuwsbrief 38: Let op, 12 t/m 25 juli geen banen beschikbaar bij het USC

Lieve Qravelaar,

In verband met het vervangen van de banen kan er deze en volgende week niet worden gespeeld bij het USC. Helaas is er bij de eerste ronde van het vervangen van de banen wat vertraging opgelopen. Het zal iets langer duren voordat baan 5 t/m 9 klaar zijn. Met de tweede ronde, waarbij baan 1 t/m 4 worden vervangen, zal iets eerder worden gestart. Vandaar dat er twee weken overlap is en dat er van 12 t/m 25 juli geen banen beschikbaar zijn.
Gelukkig zijn er genoeg toernooien in de omgeving waar je je kunt vermaken! Afgelopen week wat het open toernooi van Dekker in Warmond en komende week wordt er gespeeld bij Forescate. Kijk op toernooi.nl wanneer er Qravelaars moeten spelen en fiets gezellig even langs.

Volgende week bootborrel en bekendmaking kandidaatsvoorzitter
Op dinsdag 20 juli zal de kandidaatsvoorzitter voor 2010-2011 aan jullie worden voorgesteld. Deze feestelijke gebeurtenis zal plaatsvinden tijdens de bootborrel van volgende week dinsdag (20 juli). Vanaf 19.00u zullen we vanaf Babbels gaan varen door de Leidse grachten. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, maar zullen maximaal 5 euro per persoon bedragen. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd! Geef je uiterlijk donderdag op door een mail te sturen naar het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Vanaf ongeveer 21.30u zal de borrel worden voortgezet in De Branderij. Kom langs om de kandidaatsvoorzitter te feliciteren en kennis te maken.

Deze week geen rackettrekken
Aanstaande donderdag zal het wekelijkse rackettrekken niet doorgaan, omdat er geen banen beschikbaar zijn. Hetzelfde geldt voor volgende week.
We hopen jullie allen op donderdag 29 juli weer te zien om gezamenlijk op de nieuwe banen een balletje te slaan!

Dekker Wintertennis: geef je nu op!
Wil jij tijdens de winter door blijven spelen, ongeacht het weer? Geef je dan nu op voor het Wintertennis bij Dekker. Je speelt om de week op woensdagavond van 22.00u tot 23.30u een dubbel met Qravelaars van je eigen niveau. Het Wintertennis loopt van 22 september t/m 2 april, in totaal zal iedereen dertien keer kunnen spelen. De kosten hiervoor bedragen 16 euro. Je kunt je opgeven t/m 25 juli, maar laat het ons zo snel mogelijk weten viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verslag toernooi: Dekker
Deze week werd er gespeeld bij Dekker in Warmond en er wisten weer een aantal Qravelaars door te dringen tot de finale! In de finale stonden Kattelijn (DE 8), Siebren en Tim (HD 7), en Inge en Marits (GD 8). Samantha en Michael wonnen GD 6, Michael won de HE 7 en Samantha en Ingrid wonnen DD 7. Gefeliciteerd!
Komende week wordt er gespeeld bij Forescate in Voorschoten. Kijk op toernooi.nl om te zien wanneer er Qravelaars moeten spelen.

Foto van de week
Op dit moment liggen alle hardcourt-banen er uit... Er ligt nu een grote kale vlakte maar we krijgen er prachtige smashcourt-banen voor terug. Over twee weken kan er weer worden getennisd bij het USC.
Dit betekent dat het afgelopen donderdag de laatste keer was dat het rackettrekken plaatsvond op de oude banen. Kom donderdag 29 juli naar het rackettrekken om op de nieuwe banen te spelen!

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur '09-'10,

Ingrid Stolwijk
Secretaris S.T.V. Qravel